Je bent coach of een organisatie en zoekt een waardevolle, krachtige ervaring. Hiervoor kun je ons ook inzetten. We begeleiden je stap voor stap en nemen je mee in dit avontuur. Eén van ons leidt en is vast aanspreekpunt. We staan voor korte lijnen, duidelijke richtlijnen en goede afspraken. Want veiligheidheid en een goede samewerking staan bij ons centraal.

Maatwerk

Alles wat wij doen is maatwerk. Wij horen graag jouw intentie en gaan samen kijken naar het best passende aanbod. We bereiden de dag samen met jou voor: wat gaan we doen, waar gaan we het doen, etc. Niets is onmogelijk:

> Individuele vuurloop

Deze is te integreren in jouw eigen aanbod. Je kunt dit opnemen binnen een traject dat je aanbiedt of als los onderdeel voorstellen aan je coachee. Wij denken met je mee en stemmen volledig af op de vraag die je bij ons neerlegt. Wanneer maak je gebruik van het element vuur binnen jouw coaching traject? Vraag het ons, we vertellen je er graag meer over.

> Groeps vuurlopen

Een vuurloop organiseren voor een groep kinderen of jongeren is spannend en gedurfd. Onze begeleiders zijn allen gecertificeerde Sundoor Firewalk Instructors en zijn gespecialiseerd in het werken met kinderen en jongeren. We begeleiden het gehele traject vanaf het moment dat je contact opneemt tot een week na de vuurloop. Samen stellen we met veel aandacht en in overleg een dagdeel samen die is toegespitst op jullie groep.

> Gezinsvuurloop 

Verbindend en onvoorwaardelijk vertrouwen in elkaar. Jij kan dit, ik geloof in jou! De gezinsvuurloop is een bijzondere manier om ouders en kinderen diepgaand met elkaar te verbinden. Een stap die je alleen en samen zet met iedereen die je lief is. Wanneer jij gezinnen begeleidt dan kan de gezinsvuurloop een verdiepend en verrijkend onderdeel zijn binnen jouw aanbod.

> Pijlbreeksessie

Een stap voorwaarts, weerstand doorbreken en een stoot energie die je 10 centimeter doet groeien. Pijlbreken is krachtig, versterkend en zorgt ervoor dat je loslaat wat je niet meer dient, in beweging komt naar je wens en het overzicht bewaart om te komen waar je wilt zijn. Het kan zowel individueel als in groepen.

Contact

Wil je meer informatie over tarieven en de stappen die gezet worden om dit binnen een traject mogelijk te maken, neem dan gerust contact op. We zullen je met enthousiasme en heldere informatie verder helpen.